~ Een betekenisvolle afdruk

Met een knuffel en een kus zeg je meer dan alleen eenvoudig; ik houd van je. Je mag er zijn! Je laat een diepe indruk van een onmisbare vitamine L- boost achter. Een positieve en gezonde afdruk van jezelf waarmee je (jou en de ander) betekenisvolle waarde aan de dag geeft.
Het is een bron van liefde dat voor elk mens onmisbaar is om uit te putten, Elke dag weer.

Kinderen geven graag knuffels. Wees als mama ontvankelijk voor deze betekenisvolle liefdes-uiting van je kind. Het is de eenvoudige manier van je kind om te zeggen; ik houd van je! 

En hetzelfde geldt natuurlijk voor in het huwelijk (elke relatie uiteraard!). En daarbij geef je kinderen een mooi voorbeeld van een liefdevolle relatie. Dus geef je lief een innige omhelzing als hij of jij de deur uit gaat. Je laat met je knuffel een betekenisvolle afdruk achter als je buitenshuis je ding gaat doen. En dat geeft nou juist nét die prachtige gloed over je (lees: jullie) dag.

Maak er een gewoonte van. En vergeet vooral niet om je eigen accu op te laden :)
Lees via deze link een verhaaltje over besef van liefde in kleine dagelijkse dingen >>>

Reacties

 1. mooi, je heb meerdere blogjes...ik kwam deze tegen...leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geschreven. ja, hier ook een paar knuffelaars. Maar niet van elk kind is knuffelen de belangrijkste liefdestaal ;-) Vandaag ga ik dus eens extra knuffelen want je blog werkt echt als een stimulans!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk idd, niet alle kinderen zijn knuffelaars. En ook niet alle volwassenen ;)
   Dank voor je complimentje :)

   Verwijderen
 3. Mooi geschreven. ja, hier ook een paar knuffelaars. Maar niet van elk kind is knuffelen de belangrijkste liefdestaal ;-) Vandaag ga ik dus eens extra knuffelen want je blog werkt echt als een stimulans!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten